Na kontaktoni: +383 48 112 262 / vipros.co@gmail.com

Mirësevini në

Vipros Group

Vipros Group merret me distribuimin dhe shpërndarjen
e produkteve ushqimore të cilësisë së lartë, në gjithë
territorin e Kosovës dhe me rrjetin e marketeve
të shpërndarë në Prishtinë

about_3_2
viprosss
Rreth Nesh

Afër për nevojat tuaja!

Krijuar me një vizion për të rizhvilluar peizazhin e shpërndarjes, Vipros është dalë si një emër i besueshëm në tregun dhe industrinë e shpërndarjes.

Me vite të përvojës dhe njohuri të thellë të dinamikës së tregut, kemi krijuar partneritete të forta me prodhuesit dhe furnizuesit, duke siguruar qasje në produkte cilësore të lartë në çmime konkurruese.

Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë të përvojësuar të cilët janë të pasionuar për ofrimin e shërbimit dhe vlerës së jashtëzakonshme për klientët tanë. Nga prokurimi dhe logjistika deri te mbështetja ndaj klientëve, çdo aspekt i operacioneve tona është ekzekutuar me kujdes për të siguruar përvoja të paqëndrueshme dhe marrëdhënie afatgjata.

Zbritjet në oferta javore

Oferta jonë speciale e produkteve të ditës

Kategoritë

Brendet

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Lokacionet

Në vitin 2011, Vipros Market hapi pikën e parë të rrjetit të shitjeve me pakicë. Ku që nga ajo kohë, Vipros ka zgjeruar rrjetin e marketeve në 5 pika në lagje të ndryshme të Prishtinës:

Vipros 1

“Rr. Ahmet Krasniqi”, Dragodan

Vipros 2

“Rr. Gazmend Zajmi”, Bregu i Diellit

Vipros 3

“Rr. Jakovë Xoxa”, Rruga B

Vipros 4

“Rr. Salih Nivica”, Bregu i Diellit

Vipros 5

“Rr. Shaqir Igrishta”, Bregu i Diellit

Na kontaktoni