Na kontaktoni: +383 48 112 262 / vipros.co@gmail.com

Rreth Nesh

Vipros Group

Vipros Group merret me distribuimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të cilësisë së lartë, në gjithë territorin e Kosovës që nga viti 2002. Në vitin 2011, Vipros Market hapi pikën e parë të rrjetit të shitjeve me pakicë. Ku që nga ajo kohë, Vipros ka zgjeruar rrjetin e marketeve në 5 pika në lagje të ndryshme të Prishtinës.

choose_feature_2

Produkte të freskëta

Ofrojmë produkte të freskëta

choose_feature_2

Prodhues vendor

Mbështetje për prodhuesit vendor

why_1_1
why_1_2
Misioni

Misioni ynë është të sigurojmë një përvojë të shkëlqyer gjatë blerjes për klientët tanë, duke ofruar një zgjedhje të gjerë të produkteve të freskëta dhe të cilësisë së lartë. Ne punojmë për të përmbushur nevojat e komunitetit tonë duke promovuar ushqimin e shëndetshëm, duke mbështetur prodhuesit vendas dhe duke kontribuar në nismat e mbrojtjes së mjedisit.

QËLLIMI

Qëllimi i Vipros është që të jetë sa më afër konsumatorit dhe t’i përmbushë të gjitha kërkesat e tij në mënyrë sa më efikase.
Këtë qëllim e arrijmë lehtë çdo ditë me ndihmën e bashkëpunëtorëve tanë, të cilët janë të përkushtuar t’i mbulojnë nevojat e përditshme të konsumatorëve.