Na kontaktoni: +383 48 112 262 / vipros.co@gmail.com

Rreth Nesh

Vipros Group

Vipros Group merret me distribuimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të cilësisë së lartë, në gjithë territorin e Kosovës që nga viti 2002.

Në vitin 2011, Vipros Market hapi pikën e parë të rrjetit të shitjeve me pakicë. Ku që nga ajo kohë, Vipros ka zgjeruar rrjetin e marketeve në 5 pika në lagje të ndryshme të Prishtinës.

Në vitin 2011, Vipros Market hapi pikën e parë të rrjetit të shitjeve me pakicë. Ku që nga ajo kohë, Vipros ka zgjeruar rrjetin e marketeve në 5 pika në lagje të ndryshme të Prishtinës