Na kontaktoni: +383 48 112 262 / vipros.co@gmail.com

 • shapeshapeshape

  Mirësevini te

  Vipros Group

  Vipros Group merret me distribuimin dhe shpërndarjen
  e produkteve ushqimore të cilësisë së lartë, në gjithë
  territorin e Kosovës që nga viti 2002.

about_3_2
viprosss
Rreth Nesh

Afër për nevojat tuaja!

Krijuar me një vizion për të rizhvilluar peizazhin e shpërndarjes, Vipros është dalë si një emër i besueshëm në tregun dhe industrinë e shpërndarjes.

Me vite të përvojës dhe njohuri të thellë të dinamikës së tregut, kemi krijuar partneritete të forta me prodhuesit dhe furnizuesit, duke siguruar qasje në produkte cilësore të lartë në çmime konkurruese.

Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë të përvojësuar të cilët janë të pasionuar për ofrimin e shërbimit dhe vlerës së jashtëzakonshme për klientët tanë. Nga prokurimi dhe logjistika deri te mbështetja ndaj klientëve, çdo aspekt i operacioneve tona është ekzekutuar me kujdes për të siguruar përvoja të paqëndrueshme dhe marrëdhënie afatgjata.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
shapeMirësevini te

Vipros Group

hero_2_1
hero_shape_1_1
hero_shape_1_2
hero_shape_1_3
hero_shape_2_1
0

Vite eksperiencë

Rreth Nesh

Afër për nevojat tuaja!

Krijuar me një vizion për të rizhvilluar peizazhin e shpërndarjes, Vipros është dalë si një emër i besueshëm në tregun dhe industrinë e shpërndarjes. Me vite të përvojës dhe njohuri të thellë të dinamikës së tregut, kemi krijuar partneritete të forta me prodhuesit dhe furnizuesit, duke siguruar qasje në produkte cilësore të lartë në çmime konkurruese.

Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë të përvojësuar të cilët janë të pasionuar për ofrimin e shërbimit dhe vlerës së jashtëzakonshme për klientët tanë. Nga prokurimi dhe logjistika deri te mbështetja ndaj klientëve, çdo aspekt i operacioneve tona është ekzekutuar me kujdes për të siguruar përvoja të paqëndrueshme dhe marrëdhënie afatgjata.

Partneri juaj për cilësi dhe besueshmëri!

Zbritjet në oferta javore

Oferta jonë speciale e produkteve të ditës

Kategoritë

Produktet që i distribuojmë

Ajvar

When nothing prevents our to we like best be.

Reqel

When nothing prevents our to we like best be.

Ullinj

When nothing prevents our to we like best be.

Tymbark

When nothing prevents our to we like best be.

Na kontaktoni