Na kontaktoni: +383 48 112 262 / vipros.co@gmail.com

Mirësevini në

Vipros Group

Vipros Group merret me distribuimin dhe shpërndarjen
e produkteve ushqimore të cilësisë së lartë, në gjithë
territorin e Kosovës dhe me rrjetin e marketeve
të shpërndarë në Prishtinë